Το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά συνεχίζει το αλληλέγγυο εκπαιδευτικό έργο του διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αγ.Αναργύρων & Κω

Παλιά Κοκκινιά, 18542, Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κίνηση «ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό κ΄ τη φασιστική απειλή» τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στο δημαρχείο της Νίκαιας συγκάλεσε σύσκεψη με σκοπό να οργανωθούν εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.Το Α.Σ.Μ.Π συμμετείχε στη σύσκεψη αυτή.

Ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε:

1)Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 7:45 το πρωί μέλη της κίνησης θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και θα συζητήσουν με τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του 10ου κ΄11ου Λυκείου στην Π.Κοκκινία

2)Την Παρασκεύη 14 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ταξιαρχών κ΄ Γ.Λαμπράκη μπροστά στην Εθνική τράπεζα συγκέντρωση και πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους του Κορυδαλλού και της Νίκαιας.

3)Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στη μία το μασημέρι προσυγκέτρωση στον Ηλ.σταθμό του Πειραιά κ΄συμμετοχή στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα στα Προπύλαια στις 2μ.μ κ΄πορεία προς την πλατεία του Αγ.Παντελεήμωνα.

Η αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής κ΄του ρατσισμού αφορά όλους

· ΌΧΙ φράχτη στον Έβρο

· ΌΧΙ στο ρατσιτικό νόμο Παπουτσή

· ΌΧΙ στρατόπεδα συγκέντρωσης

Άσυλο στους πρόσφυγες, νομιμότητα στους μετανάστες

Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά

Comments are closed.